nieuws

Vegetarische slager krijgt eigen fabriek

Geen categorie

Door de belangstelling en de daarbij gepaarde groei naar 2600 verkooppunten van de Vegetarische Slagerswinkel in Den Haag ontstond de behoefte aan een eigen fabriek. Hiermee kan de ‘slagerij’ sneller nieuwe producten ontwikkelen en grotere hoeveelheden produceren. Op langere termijn wordt dan ook de prijs van de producten lager waarmee het binnen het bereik van een groter publiek komt. Voor het ontwerp is Studio Kaart ingeschakeld.

Vegetarische slager krijgt eigen fabriek

 

Architectenbureau Studio Kaart kreeg de opdracht het ontwerp voor de reeds bestaande productiehal in Breda te maken. Het voormalige grafische afwerkcentrum wordt getransformeerd naar een fabriek waar de Vegetarische Slager volop kan produceren.

Studio Kaart Vegetarische Slager Fabriek 

Het ontwerp is een knipoog naar de authentieke ambachtelijke slager. Door de nieuwe cortenstalen entree wordt het gebouw een cross-over tussen een fabriek, een conceptstore en een keuken, waar produceren, informeren en koken samenkomen.

In de fabriek is het mogelijk om het maakproces van grondstof tot eindproduct te volgen en kan je worden voorgelicht over de kookwijze en bereidingen van de producten van de Vegetarische Slager.

Studio Kaart Vegetarische Slager Fabriek

Vanuit de ambitie om de grootste slager ter wereld te worden, schrijven de Vegetarische Slager een obligatielening uit om de bouw en inrichting van de Vegetarische Slager Fabriek te helpen realiseren. Ze betalen vijf procent rente op obligaties voor deze fabriek, met een looptijd van 7 jaar. Wie obligaties koopt krijgt tevens vijf procent korting op alle aankopen in de conceptstore in Den Haag of in de webwinkel en kan een naamsvermelding krijgen op de fabriek als een van de grondleggers.

De campagne voor de obligatielening voor de nieuwe fabriek wordt ondersteund door Stichting Natuur en Milieu vanuit de noodzaak om te komen tot vleesvermindering in het belang van natuur, milieu , biodiversiteit en klimaat.

Meer informatie op www.devegetarischeslager.nl, www.deslagervanmorgen.nl Er kan worden ingetekend op de obligaties via https://www.npex.nl/de-beurs/de-vegetarische-slager

Reageer op dit artikel