nieuws

Design van de week: Cityscapes carpet door Allt Studio

Geen categorie

De Slowaakse ontwerpers Peter Simonik en Elena Bolcekova van Allt Sudio ontwierpen voor de Nederlandse designbemiddelaar basematters.com Cityscapes Carpet. Dit modulaire kleed bestaat uit geometrische tegels van vilt. Iedereen kan hiermee zijn of haar eigen kleed samenstellen. Grootte, kleurpatroon en vorm zijn eenvoudig aan te passen naar ieders persoonlijke wens en smaak.

Design van de week: Cityscapes carpet door Allt Studio

Het Cityscapes carpet door Allt Studio wordt verkocht via de website van basematters. Een volledig kleed bestaat uit 40 tegels. De tegels zijn ook per stuk verkrijgbaar. Het kleed wordt geleverd in losse tegels waarmee je zelf de gewenste vorm kan puzzelen. De vloerkleden zijn verkrijgbaar in gemeleerd grijs, okergeel, olijfgroen en blauw.

De bovenkant van elke tegel is gemaakt van 100% wolvilt. Een rubberen onderkant zorgt ervoor dat de tegels niet kunnen verschuiven ten opzichte van elkaar.

Wie inspiratie wil opdoen: op de website van basmatters is een configurator waarmee je vooraf je patroon kan uitproberen en aanpassen.

Reageer op dit artikel