nieuws

Andere verhoudingen op de Salone del Mobile

Geen categorie

De jaarlijkse Meubelbeurs in Milaan bevat een breed spectrum aan ontwerpbenaderingen
en ontwerpers. De show werd gestolen door Richard Hutten met zijn X-Chair voor Moroso.

Andere verhoudingen op de Salone del Mobile

De gevestigde merken paarden dit jaar hun nieuwe collecties aan een terugblik op bestaande producten. Ook waren er merken die stof deden opwaaien door enkel met een video over hun producten aanwezig te zijn (het Franse merk Moustache) en daarmee des te meer aandacht trokken. Van verschillende kanten kwam het nodige commentaar op het commerciële karakter van de beurs. De relatie tussen fabrikanten en ontwerpers was dit jaar namelijk onderwerp van fel debat, zowel bij de voorstanders als de critici van de Salone.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel