nieuws

Nieuwe subsidie internationalisering creatieve industrie

Geen categorie

Ontwerpers die hun internationale werkterrein willen vergroten, kunnen daarvoor nu subsidie aanvragen via het Programma Internationalisering Creatieve Industrie 2013-2016. Focusgebieden voor dit jaar zijn China, Duitsland, India en Turkije. De aanvraagrondes sluiten op 8 augustus en 8 oktober.

Nieuwe subsidie internationalisering creatieve industrie

De regeling is bedoeld om de Nederlandse creatieve industrie over de grens verder te profileren. De aanvrager moet uiteraard aan allerlei voorwaarden voldoen. Zo is de subsidie gericht op internationale samenwerking en het koppelen van een lokale vraag aan Nederlands aanbod.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie voert het Programma uit in opdracht van de ministeries van OCW en BZ.

Meer informatie

Reageer op dit artikel