nieuws

Architect Arnoud Olie ondernemer van het Jaar

Geen categorie

Arnoud Olie is verkozen tot Drentse ondernemer van het jaar 2013. De architect-directeur van B+O wist zijn bureau de afgelopen jaren te laten uitgroeien tot één van de grotere van Noord-Nederland.

Architect Arnoud Olie ondernemer van het Jaar

Ook breidde hij B+O per 1 januari 2013 uit met drie nieuwe bedrijven: B+O Landschap en Stedenbouw, B+O Bouwkunde en Techniek en B+O Management en Advies. De bestaande naam Bureau B+O Architecten werd daarbij gewijzigd in B+O Architectuur en Interieur. Samen tellen de bedrijfsonderdelen veertig medewerkers.

 Olie: “Vooral in deze tijd is het belangrijk om vooruit te gaan, mee te bewegen en te luisteren naar wat de markt vraagt. Door kwalitatief en kwantitatief te groeien en te innoveren, continueren we het succes dat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd.”

Olie als architect

Naast een gepassioneerd ondernemer, is Arnoud Olie een veelzijdige architect met een duidelijke visie, moraal en filosofie. Met zijn unieke kijk op kunst, architectuur, ondernemerschap en de maatschappij, wil hij mensen vooral inspireren. Zijn uiteindelijke doel daarbij is om de wereld beter en humaner achterlaten voor toekomstige generaties.

Gasfabriek

Olie leidt eveneens de Gasfabriek in Meppel, als algemeen directeur. In 2007 zag hij de potentie van het verpauperde gebouw en besloot met B+O naar het vervallen pand te verhuizen. In een paar jaar tijd heeft hij de Gasfabriek in ere hersteld en omgetoverd tot een bedrijfsverzamelgebouw. Inmiddels zijn er twintig bedrijven gevestigd en worden er allerlei evenementen gehouden.

Reageer op dit artikel