nieuws

Prijsvraag voor opdrachtgevers

Geen categorie

Nu de omzet voor architectenbureaus daalt gaan steeds meer (jonge) bureaus op zoek naar initiatieven om opdrachten binnen te halen. Zo ook het bureau Mannen in de Ruimte. Zij schreven ter ere van 1,5 jarig bestaan een prijsvraag voor opdrachtgevers uit. Hiermee hopen zij de drempel voor particulieren te verlagen om een architect in te schakelen.

Prijsvraag voor opdrachtgevers

 

 

Mannen in de Ruimte wordt vanuit Groningen en Amsterdam gerund door Maarten Konijn en Pieter van het Kaar. Door de prijsvraag willen zij particulieren bewust maken van het werk van architecten. De meest uitdagen opgave wordt beloond met een gratis schetsontwerp. De inzendingen kunnen tot en met 31 maart per e-mail toegestuurd worden naar info@manneninderuimte.nl

Reageer op dit artikel