nieuws

Geef je mening over onze tijdschriften en websites

Geen categorie

Het Cobouw Bouwpanel roept lezers op hun mening te geven over allerlei onderwerpen die te maken hebben met Cobouw, de Architect, Vastgoedmarkt en alle merken onder Cobouw zoals Bouwberichten, Kosteninformatie, de E-Kennisbanken en Omgeving in de Praktijk.

Geef je mening over onze tijdschriften en websites

Aan de deelnemers wordt een keer per maand gevraagd een korte vragenlijst in te vullen. Het kan daarbij gaan om uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op de printuitgaves of de websites. Deelnemers aan de enquêtes blijven anoniem.

Wie meedoet, krijgt inzicht in de resultaten van het gehouden onderzoek. Ook worden de individuele antwoorden vergeleken met de antwoorden van de andere lezers. De resultaten worden gebruikt om de dienstverlening van de producten beter af te stemmen op de wensen van de doelgroep.

Klik voor meer informatie over het Cobouw Bouwpanel of om je aan te melden voor het panel. 

Reageer op dit artikel