nieuws

Verbouwing stadion Eagles uitgesteld

Geen categorie

Voetbalclub Go Ahead Eagles stelt de verbouwing en uitbreiding van het stadion in Deventer uit. De reden is de financiële onzekerheid van het plan, meldde de club vorige week. Onderdeel van de verbouwing is de bouw van een appartementencomplex. Daar tegenaan moet straks een nieuwe tribune verrijzen, maar de onderhandelingen over de verhuur van de appartementen zijn nog niet afgerond.

Verbouwing stadion Eagles uitgesteld

Ook de bouw van skyboxen, voor een bedrag van 2 miljoen euro, acht de club nog niet haalbaar. Meerjarige sponsorcontracten zijn nog niet binnengehaald.

Clubbestuurder van Go Ahead Eagles,  Bert Doornebos stelt de continuïteit van de club voorop. ‘We zagen dit al aankomen. Als we in mei wilden beginnen, hadden we begin deze maand alles rond moeten hebben.’ De huidige Leo Halletribune verkeert in een slechte staat, maar kan volgens hem de komende tijd nog worden gebruikt. De club wil het stadion gefaseerd uitbreiden van 6500 naar 11.000 plaatsen. Wanneer de verbouwing nu begint, is nog onbekend.

Reageer op dit artikel