nieuws

Agendatip: Boekenmarkt bij Arcam

Geen categorie

Deze zaterdag (19 januari) organiseert ARCAM een bijzondere boekenmarkt. De boeken zijn afkomstig van particulieren die in de kerstvakantie hun boekenkast hebben opgeruimd en de dubbele exemplaren, gelezen boeken, of boeken die gewoonweg het veld moeten ruimen wegens ruimtegebrek aan Arcam hebben gedoneerd.

Agendatip: Boekenmarkt bij Arcam

 

Onder de verkopers: Maurits de Hoog, Peter Defesche, Herman Hertzberger, Vladimir Stissi, Marijke van der Wijst en Maarten Kloos. Het aanbod bevat vanzelfsprekend boeken over architectuur en stedebouw, maar ook zijn er exemplaren over fotografie, kunst en algemene literatuur. Van volledige jaargangen tijdschriften, veilingmateriaal en naslagwerken tot kiloknallers en kleine prijsjes!

Arcam Boekenmarkt

Zaterdag 19 januari
10.30 – 16.00 uur
ARCAM, Prins Hendrikkade 600

Reageer op dit artikel