nieuws

Rabobank kiest voor OIII

Geen categorie

OIII architecten gaat het Rabobank gebouw aan de Croeselaan vernieuwen. De revitalisatie betreft het eerste deel van het complex dat na dertig jaar toe is aan vernieuwing. Naast het verbeteren van het comfort en het vergroten van de duurzaamheid is ook het implementeren van een nieuw concept voor de werkomgeving onderdeel van de opgave.

Rabobank kiest voor OIII

 

 

De opdracht omvat de 2e tot de 8e verdieping van het gebouw, in totaal 35.500 vierkante meter bvo. Op deze etages komt een nieuwe werkomgeving voor 3000 arbeidsplaatsen.

De interne organisatie van het gebouw, die nu bestaat uit gangen en kamers, wordt omgevormd tot een vloeiende ruimte. In deze ruimte worden de bestaande kernen geïntegreerd in multifunctionele objecten. Door de wijze waarop deze onderdelen op een kantoorvloer zijn gepositioneerd ontstaat een geleding in goed geproportioneerde deelgebieden. De kantooromgeving zal voor een belangrijk deel worden ingericht als activiteit-gebonden werkplekken.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel