nieuws

Fijne feestdagen

Geen categorie

Als de ballen glinsteren in de boom en de champagne in huis is gehaald, heeft het overgrote deel van Nederland iets anders aan het hoofd dan werk. Ook de redactie van de Architect neemt in de kerstperiode gas terug. De website zal dan ook tussen Kerstmis en Oud en Nieuw minder vaak worden bijgewerkt.

Fijne feestdagen

Net zoals voorgaande jaren blikken wij de komende week terug op het afgelopen jaar in de vorm van lijstjes. Wat zijn de best bekeken projecten van 2012 en welke blog was favoriet? Ook volgen persoonlijke blogs van de redactie en een overzicht van het belangrijkste architectuurnieuws van het afgelopen jaar.

Harm, Sander, Maartje, Hans, Marit, Merel, Astrid, Marcel, Niels en Michael wensen iedereen fijne feestdagen.

Reageer op dit artikel