nieuws

Donkere dagen voor kerst? Licht & architectuur!

Geen categorie

De donkere dagen voor Kerst zijn een mooie tijd om je eens te verdiepen in de mogelijkheden van zon- en kunstlicht in de architectuur. Het boek ‘Licht: ontwerp, techniek & architectuur’ biedt je die mogelijkheid! Speciaal voor de Architect is de prijs nu met 25 procent verlaagd. Daarnaast geven we twintig exemplaren weg aan de eerste personen die reageren op onze weggeefactie op Facebook en Twitter!

Donkere dagen voor kerst? Licht & architectuur!

Het boek ‘Licht: ontwerp, techniek & architectuur’ behandelt de laatste stand van zaken op het gebied van creatieve lichtoplossingen in gebouwen. Technische artikelen belichten verschillende aspecten waar architecten rekening mee moeten houden als ze dag- en kunstlicht optimaal willen meenemen in hun ontwerpen. Case studies van recente projecten analyseren geslaagde voorbeelden en maken inzichtelijk wat de effecten ervan zijn op de gebruikers en de omgeving.

De inhoud van de publicatie is verzorgd door auteurs van vakblad de Architect en twee lichtontwerpers, onder leiding van ing. Rienk Visser, lid van de Professional Lighting Designers’ Association en de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde en hoofdredacteur van het ‘Handboek Verlichtingstechniek’.

Wie kans wil maken op een gratis exemplaar, kan de actie vinden op Facebook (wel even onze pagina ‘liken’!) en Twitter (Volg @dearchitectNL). Wie zichzelf geen kanshebber acht, kan het boek bestellen via deze link.

Meer informatie over het boek is hier te vinden.

 

Reageer op dit artikel