nieuws

Uitslag ENCI Studieprijs 2012

Geen categorie

Gisteren zijn tijdens de jaarlijkse Betondag de prijswinnaars bekend gemaakt van de ENCI Studieprijs 2012. Er waren dit jaar in totaal 22 inzendingen, waaruit 10 studies zijn genomineerd.

Uitslag ENCI Studieprijs 2012

 

 

 

 

De prijswinnaars zijn:

Categorie Universiteit:
– 1e prijs: “Ontwerp van een sluisdeur in vezelversterkt Ultra HogeSterkte Beton met behulp van optimalisatie algoritmen” door Albert Reitsema van de Technische Universiteit Eindhoven.
– 2e prijs: “Ultra High Performance Fibre Reinforced Concrete in Large Span Shell Structures” door Richard ter Maten van de Technische Universiteit Delft.
– Eervolle vermelding: “Experimental determination of bearing capacity transversely prestressed concrete deck slabs” door Mark Vugts van de Technische Universiteit Delft.
– Eervolle vermelding: “Herbestemming van een monument in beton: een protocol voor het constructief beoordelen van een betonconstructie uit 1910-1940” door Koen van Uffelen van de Technische Universiteit Eindhoven.

Categorie Hogescholen:
1e prijs: “Onderzoek naar het toepassen van vezel versterkt Ultra Hoge Sterkte Beton in een fietsboogbrug” door Matthias Mast en Reinalt Polinder van de Hogeschool Rotterdam.
2e prijs: “Tweede draagweg, voorkomen is beter dan genezen” door Bart Janssen, Tjerk Janssen en Martijn Lamers van de HAN – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Eervolle vermelding: “Beperken van watervoerende scheuren in kelderwanden” door Teun Tonnaer van Avans Hogeschool.
Eervolle vermelding: “Fietsbrug in Ultra High Performance Fiber Reinforced Concrete” door Daniël Castrop en Pleun Mijnsbergen van Avans Hogeschool.

Categorie MSEng:
1e prijs: “Viaduct knooppunt Raasdorp” door Nick Nass van de opleiding “Betonconstructeur MSEng” van de Betonvereniging.
Eervolle vermelding: “Dekconstructie Rolpaalbrug” door Marcel Smits van de opleiding “ Betonconstructeur MSEng” van de Betonvereniging. Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel