nieuws

Oproep Young Grunn Artist (YGA) II 2013

Geen categorie

NP3 en het Groninger Museum zijn in het kader van het eenjarig coachingtraject Young Grunn Artist (YGA) II 2013 samen op zoek naar het kunstenaarstalent uit Groningen.

Oproep Young Grunn Artist (YGA) II 2013

Het YGA-traject is bedoeld als aanvulling op de bestaande beroepspraktijk als kunstenaar. Daarnaast bieden NP3 en het Groninger Museum de geselecteerde kunstenaar een jaar lang die nodige inhoudelijke, zakelijke en promotionele ondersteuning voor verdere professionalisering en presentatie aan het kunstcircuit.

Naast intensief coaching krijgt de gegadige de beschikking over een persoongebonden werk- en ontwikkelbudget waarmee hij of zij de kans krijgt, om onder meer nieuw werk te maken of expertise in te huren, te netwerken met kunstprofessionals, om een kort (inter)nationaal uitwikssselingstraject te volgen of een werkreis naar een kunst- en cultuurmetropool te maken. Ook maak je kans op een exclusieve eindtentoonstelling in het Groninger Museum

Je kan je hiervoor tot 12 november aanmelden als je actief werkzaam bent als kunstenaar en je je opleiding of start van je kunstenaarschap als een tijdje achter je hebt gelaten.

Voor vragen kan je terecht via de mail ikwil@np3.nu. Telefonisch: iedere donderdagmiddag tussen 4 oktober en 8 november van 13-18.00 uur via 050-3138260

Reageer op dit artikel