nieuws

Ruim 30 Chinese bedrijven bekijken Amsterdam

Geen categorie

Amsterdam heeft vrijdag ruim 30 grote Chinese bedrijven verwelkomd die de hoofdstad zien als mogelijke vestigingsplaats. Topmanagers van deze bedrijven waren in Amsterdam voor de China Holland Business Summit, een tweedaags evenement dat in het teken staat van de handel tussen China en Nederland.

Ruim 30 Chinese bedrijven bekijken Amsterdam

Nooit eerder kwamen op één moment zoveel Chinese bedrijven bij elkaar die overwegen om in Nederland te investeren of hier een bedrijf te openen, aldus de gemeente Amsterdam. De ondernemingen zijn actief in sectoren als mode, elektronica, petrochemie en energie, en willen hun Europese activiteiten verder uitbreiden. Tijdens de bijeenkomst werden ze gekoppeld aan vooraanstaande Nederlandse ondernemingen.

Lees verder op Vastgoedmarkt.nl:

 Alle bedrijven zijn klant van de Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), met 290 miljoen rekeninghouders de grootste bank ter wereld.

Reageer op dit artikel