nieuws

Inschrijfvoorwaarden Bouwpluim 2013 gewijzigd

Geen categorie

De Stichting Nederlandse Bouwpluim heeft besloten één van de inschrijfvoorwaarden voor projecten in de categorieën B&U en GWW te herzien. In eerste instantie konden alleen grote bouwprojecten met een minimale omzet van 25 miljoen worden ingeschreven. Deze omzetgrens is nu verlaten. De sluitingsdatum niet, deze blijft staan op 5 oktober 2012.

Inschrijfvoorwaarden Bouwpluim 2013 gewijzigd

De tweejaarlijkse Nederlandse Bouwpluim kent dit jaar drie categorieën. Naast de bestaande categorieën Burger- en Utiliteitsbouw (B&U) en Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), is dit jaar een nieuwe categorie in het leven geroepen: de Bouwpluim voor jong talent.

Stichting Nederlandse Bouwpluim is een initiatief van meerdere opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouwkolom. De stichting stimuleert en waardeert een steeds betere teamvorming en samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers bij grootschalige bouwprojecten.

De Nederlandse Bouwpluim wordt uitgereikt tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw, dat dit keer plaatsvindt op 6 februari 2013 in de Jaarbeurs Utrecht.

Reageer op dit artikel