nieuws

TuttoBene en Connecting the Dots uit elkaar

Geen categorie

Tuttobene en Connecting the Dots, verantwoordelijk voor de promotie van Nederlands ontwerp in het buitenland, zullen voortaan onafhankelijk van elkaar verder gaan. Oprichters David Heldt en Victor le Noble hebben dit besluit genomen na het formuleren van een nieuwe strategie voor beide onderdelen.

TuttoBene en Connecting the Dots uit elkaar

 

Connecting the Dots zal zich toeleggen op de beschouwende en meer inhoudelijke kant van de vormgeving en zal naast het magazine ook activiteiten ontwikkelen in andere verschijningsvormen. Tuttobene zal zich blijven richten op de ontwikkeling van jong ontwerptalent door middel van beurzen en co-creaties.

 

Groei en ontwikkeling

Beide bedrijven zijn sterk gegroeid gedurende de ruim zeven jaar dat ze samen werkten. De persoonlijke ambities van de spilfiguren hebben zich echter ook verder ontwikkeld, vandaar de beslissing om deze stap te zetten.

Reageer op dit artikel