nieuws

JA-prijs van start

Geen categorie

Na tien jaar onder auspiciën van de BNA is de JA Prijs weer terug op het oude nest. Oprichter Kees van der Hoeven neemt met ArchitectenWerk de organisatie van de prijs over en keert voor de editie 2012 terug naar de oorspronkelijke opzet. Een jaarcompetitie met drie ontwerpopgaven per seizoen. Het doel blijft hetzelfde, genereren van naamsbekendheid voor jonge architecten.

JA-prijs van start

 

 

De drie ontwerpopgaves in een notendop: de eerste ronde vraagt het ontwerp van een afsluitbare wekruimte in een woonkamer, de tweede ronde betreft een afsluitbare woonruimte (met voorzieningen) in een leegstaand gebouw en in de derde ronde wordt het ontwerp van een starterwoning of een cluster starterwoningen gevraagd.

  

Deelname staat open voor masterstudenten architectuur/interieurarchitectuur en jonge architecten/interieurarchitecten tot 40 jaar. Meer informatie

Reageer op dit artikel