nieuws

Directie OIII architecten gewijzigd

Geen categorie

Drie van de vier partners van OIII Architecten hebben besloten het bureau te verlaten en zelfstandig verder te gaan. De beslissing is in goede harmonie genomen in het licht van de huidige (economische) tijd. Ook speelden verschillende visies op de toekomst van het bureau mee in het vertrek van de partners.

Directie OIII architecten gewijzigd

 

 

 

OIII gaat verder onder leiding van Maarten Sanders. Het team van medewerkers, zowel bij de afdeling interieur als architectuur blijft verder ongewijzigd.

Vertrekkend directielid Eric Wezenberg heeft het bureau Zendber interieur-architectuur opgericht. Vader en zoon Eric en Armand Paardekooper Overman zetten hun samenwerking voort in fUSE. De voormalige partners zullen hun lopende projecten bij OIII afronden. In de samenstelling van de overige medewerkers, zowel bij de afdeling interieur als architectuur blijft verder ongewijzigd.

Bekende projecten van OIII zijn onder meer het Conservatorium Hotel in Amsterdam, De Amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam en het Kantoor Rabobank in Utrecht. 

 

 

Reageer op dit artikel