nieuws

Zecc versterkt met twee nieuwe partners

Geen categorie

Steven Nobel en Bart Kellerhuis zijn mede-eigenaar geworden van Zecc Architecten. Samen met oprichter Marnix van der Meer vormen zij sinds kort een driemansdirectie.

Zecc versterkt met twee nieuwe partners

 

 

Tien jaar na de eerste opdracht versterkt het bureau zijn basis voor verdere samenwerking, nieuwe initiatieven en meer projecten.

Steven Nobel

Steven Nobel (1981) werkt sinds 2005 bij Zecc. Hij is een teamplayer die de afgelopen jaren gedreven werkte aan woningbouwprojecten en bijzondere particuliere opgaven. Hij zal de komende jaren vorm geven aan actuele woningbouwvraagstukken: van starterswoningen en de transformatie van leegstaande gebouwen tot woonzorgcomplexen. Tevens zal hij de ontwikkeling van BIM verder vormgeven en samenwerken met (collectief) particuliere opdrachtgevers om dromen te vertalen naar een gebouwde vorm of ruimte.

Bart Kellerhuis

Bart Kellerhuis (1978) werkt sinds 2008 bij Zecc. Hij is analytisch en denkt vanuit een breed perspectief. De afgelopen jaren werkte hij aan herbestemmingen van monumenten en andere transformaties van gebouwen of interieurs. Bart kan vooral bij ingrijpende transformaties hij met nieuwe ideeën een tweede leven geven aan (monumentale) gebouwen. Hij zal zich de komende jaren inzetten voor actuele opgaven zoals herbestemmingen, vernieuwing van bestaande scholen, opgaven rond ‘het nieuwe werken’ en verbouw / uitbreiding van openbare gebouwen.

Reageer op dit artikel