nieuws

Liveblog Congres Onderwijs en Architectuur

Geen categorie

De redactie van de Architect houdt morgen een liveblog bij tijdens het jaarcongres over Onderwijs en Architectuur. Als het goed is zullen verschillende antwoorden voorbij komen die antwoord geven op de kernvraag van de dag: hoe maken we een goed schoolgebouw?

Liveblog Congres Onderwijs en Architectuur

 

 

 

De liveblog wordt gedurende de dag gevoed door tweets met de hashtag #ARcongres en berichten van redactieleden vanaf de faculteit Bouwkunde van de TU Delft, waar het congres plaatsvindt. Daarnaast is het mogelijk om in de liveblog een reactie achter te laten.

Discussieer mee!

Mocht je aanwezig zijn tijdens het congres doe dan vooral mee door te twitteren met de hashtag #ARcongres. Maar ook wanneer je helaas niet kunt komen, kun je mee discussiëren. De redactie hoopt je te ontmoeten op www.deArchitect.nl/liveblog en antwoord te vinden op de prangende vragen: hoe kan de architect vanuit zijn vak en beroep een nieuw perspectief ontwikkelen om deze complexe opgaven en uitdagingen aan te gaan? Wat heeft hij daar zelf voor nodig?

 

Reageer op dit artikel