nieuws

Kraan op NDSM-terrein Amsterdam wordt designhotel

Geen categorie

Kraan 13 op het NDSM-festivalterrein in Amsterdam wordt een exclusief designhotel met drie luxe suites. De plannen daarvoor zijn woensdag 16 mei gepresenteerd, zo schrijft het Parool op de website.

Kraan op NDSM-terrein Amsterdam wordt designhotel

 

 

 

Volgens het Parool wordt nog dit jaar de ‘NDSM Kraan’ omgebouwd tot een exclusief designhotel. Om de kraan hiervoor geschikt te maken is een volledige restauratie nodig, om te voorkomen dat hij omvalt.

Na de grondige opknapbeurt krijgt de kraan drie luxe suites met een oppervlakte van 35 vierkante meter. In de plannen is ook rekening gehouden met een horecagelegenheid die kan worden gebruikt voor vergaderingen, feesten en partijen. 

De NDSM-werf is een voormalige scheepswerf gelegen aan de Noordelijke IJ-oever. Het gebied wordt ontwikkeld tot een stuk stad, met ruimte voor wonen, werken en cultuur. Er is een directe pontverbinding van de werf naar het Centraal Station.

Reageer op dit artikel