nieuws

Forse stijging woningverkoop

Geen categorie

Het afgelopen halfjaar zijn er 82 procent meer nieuwbouwwoningen verkocht dan in het eerste halfjaar van 2009. Dit is niettemin nog altijd 40 tot 50 procent minder dan voor de economische crisis, zo blijkt uit de Thermometer Koopwoningen van de NVB en het Delftse onderzoeksinstituut OTB.

Forse stijging woningverkoop

Voor de crisis werden maandelijks vier- tot vijfduizend nieuwbouwwoningen verkocht. Daarvan waren er anderhalf jaar geleden ruim duizend over. Het bescheiden herstel dat zich daarna in de tweede helft van 2009 aftekende, heeft doorgezet. Het afgelopen kwartaal was met ongeveer 2400 verkochte nieuwbouwwoningen per maand ook weer beter dan het eerste.

Lees verder op Cobouw:
Veel verdienen is er niet bij.

Reageer op dit artikel