nieuws

Bouwteam pleit voor één minister van bouw

Geen categorie

Het Bouwteam pleit voor één minister voor alle bouwzaken. Dat blijkt uit een conceptadvies dat Dagblad Cobouw in handen heeft.

Bouwteam pleit voor één minister van bouw

De bouw moet veranderen. “Wat de sector nu ontwerpt, ontwikkelt en bouwt, zal beter, goedkoper en sneller moeten”, concludeert het Bouwteam dat volgende week donderdag aan minister Spies (wonen) rapporteert.

Ondanks verschillende initiatieven, komt die “noodzakelijke” verandering nauwelijks van de grond. Het zeskoppige Bouwteam dat zich liet inspireren door tientallen deskundigen voert verschillende redenen aan. De belangrijkste is het grote aantal verschillende organisaties (zeker honderd) die met elk hun eigen boodschap politici in Den Haag bestoken.

Lees verder op Cobouw.nl:

 Het advies telt ruim twintig concrete acties.

Reageer op dit artikel