nieuws

Agendatip: 3 mei, Enjoy the Crisis!

Geen categorie

Op 3 mei organiseert CHEOPS Delft een symposium met het meest actuele thema van het moment, de crisis. Vele bedrijven en talentvolle jonge architecten hebben de grootste moeite overeind te blijven. Maar toch zijn er in deze tijden ook mensen en bedrijven die de nieuw ontstane kansen met beide handen vastpakken. Het symposium laat de deelnemer de kansen zien.

Agendatip: 3 mei, Enjoy the Crisis!

 

Tegenwoordig zit een derde van de architecten in Nederland werkloos thuis, vooral de net afgestudeerden zijn de dupe. De gehele economie zit natuurlijk in een crisis, echter lijkt de bouwsector het hardst getroffen. Volgens hoofdredacteur van de Architect Harm Tilman, tevens dagvoorzitter, was het voor de crisis net een Gouden Eeuw, heel veel opdrachten en het geld kon niet op. Er is een overaanbod aan architecten gecreëerd die nu veelal thuis zitten.

Perspectieven

De crisis wordt in dit symposium van meerdere perspectieven uit de bouw belicht. Sprekers zijn onder andere: econoom Arnold Heertje, Projectontwikkelaar Rudy Stroink, Architect Hans Kuipers van KOW architecten, Ronald Schleurholts van Cepezed,

’s Middags denken de deelnemers in verschillende kleine groepen van ongeveer vijf personen actief na over de crisis. FOAM architecten helpt bij deze workshop. De dag wordt afgesloten met een borrel.

 Voor meer informatie over de sprekers, het thema of het symposium in het algemeen kijk dan op http://symposium.cheops.cc.  Voor vragen mail met symposium@cheops.cc 

Reageer op dit artikel