nieuws

Ontwerpcompetitie Aalto Universiteit Finland

Geen categorie

De Aalto Universteit in Finland heeft een internationale architectuurwedstrijd uitgeschreven voor de Otaniemi campus en de universiteitsgebouwen. Inzenden kan tot 10 augustus.

 

 

 

 

De wedstrijd bestaat uit twee fasen. De eerste fase loopt tot 10 augustus (inschrijven, aanmelden). Zes inzendingen worden geselecteerd die hun ontwerp verder mogen uitwerken in de tweede fase. Deze zes kanshebbers worden begin 2013 bekendgemaakt.

De universiteit is op zoek naar een levendige en interactieve omgeving voor onderzoek- en leeractiviteiten waarin werk, studie, vrije tijd en het studentenleven met elkaar zijn verweven.De Otaniemi campus van de Aalto Universiteit liggen in een harmonieus gebied. De bestaande gebouwen zijn ontworpen door Alvar Aalto, Reima Pietilä en Heikki en Kaija Siren.

Reageer op dit artikel