nieuws

Nieuwe partners Wiegerinck

Geen categorie

Het Arnhemse bureau Wiegerinck architectuur stedenbouw heeft twee nieuwe partners: Koen Arts en Roy Pype. Daarmee heeft een jongere generatie zijn intrede gedaan in het bestuur van het architectenbureau.

Nieuwe partners Wiegerinck

Koen Arts (1978) is benoemd als senior-partner. Hij vervult sinds 2010 de rol van algemeen directeur, die hij overnam van Clemens Witteveen, die vorig jaar om gezondheidsredenen definitief moest stoppen. Roy Pype (1981) wordt associate-partner. Hij vervult de rol van manager marketing. Beiden continueren daarnaast hun rol als projectmanager.

Arts richt zich op de verdergaande professionalisering van het bureau. Daarnaast is hij als projectmanager betrokken bij ontwerpopdrachten met veelal integrale contractvormen. Pype zal zijn rol op het gebied van marketing verder uitbouwen. Als projectmanager blijft hij betrokken bij een aantal complexe projecten voor universiteiten en academische centra.

Bestuur

Het bestuur bestaat verder uit Hans Beekhoven (architect), Jarno Nillesen (architect) en Frank Pörtzgen (architect).

Reageer op dit artikel