nieuws

Inschrijven voor DOEN | Materiaalprijs 2012

Geen categorie

Tot 8 juni is het mogelijk om je in te schrijven voor de jaarlijkse DOEN | Materiaalprijs 2012. De prijsvraag introduceert ontwerpen van de toekomst die moeten bijdragen aan een betere, duurzame samenleving.

Inschrijven voor DOEN | Materiaalprijs 2012

 

 

 

 

Beeldend kunstenaars, vormgevers, modeontwerpers en architecten worden uitgedaagd om nieuwe, duurzame materialen en innovatieve technieken in hun werk toe te passen. Ze maken kans op een van de twee prijzen, de hoofdprijs van 15.000 euro voor een afgerond eindontwerp en een aanmoedigingsprijs van 5.000 euro voor een idee dat nog moet worden uitgevoerd.

Expositie en prijsuitreiking

Een commissie nomineert vijftien tot achttien ontwerpen. Deze worden geëxposeerd tijdens Dutch Design Week in Eindhoven, die dit jaar plaatsvindt van 20 tot en met 28 oktober. Voorafgaand aan de expositie kiest een vakjury de twee winnende inzendingen. Deze winnaars worden tijdens de prijsuitreiking op de openingsdag van de DDW op 20 oktober bekendgemaakt.

Meer informatie

Reageer op dit artikel