nieuws

Geen Architectuurprijs Nijmegen in 2012

Geen categorie

De gemeente Nijmegen heeft besloten dit jaar geen Architectuurprijs uit te reiken. De eerstvolgende editie is in 2013. De gemeente geeft er de voorkeur aan om de plannen over een periode van twee jaar te beoordelen. De terugloop van het aantal gerealiseerde projecten en afname van het beschikbare budget spelen hierbij een rol. Gelet op de projecten die nu in aanbouw zijn verwacht de gemeente in 2013 weer een grote keuze te hebben.

Geen Architectuurprijs Nijmegen in 2012

De prijs werd jaarlijks uitgereikt rond de Dag van de Architectuur. De viering van deze dag op 23 en 24 juni 2012 gaat dit jaar wel door met diverse activiteiten. Zo zal in de expositieruimte van het ACN van 30 mei t/m 15 juli een expositie te zien zijn van architect Jan Hendriks (1925).

 

Reageer op dit artikel