nieuws

Expertiseteam voor opslagconcept

Geen categorie

LEVS partners is samen met een expertiseteam door de Provincie Friesland geselecteerd voor het maken van een duurzaam programma van eisen voor een nieuw gezamenlijk museumdepot voor het Fries Museum, Keramiek-museum Princessehof en het regionaal archief Tresoar. Voorafgaand aan de eerste ontwerpschetsen zal het team het project aan een optimale start helpen.

Expertiseteam voor opslagconcept

 

 

LEVS partners, integraal adviseur actief naast LEVS architecten, neemt hiervoor de rol over van procesmanager en levert daarnaast de expertise voor de conceptontwikkeling, PvE, duurzaamheid, materialisatie en kosten.

Het expertteam bestaat verder uit John Nurminen Prima, gespecialiseerd in opslagcapaciteit en preventieve conservering, LBP | SIGHT voor adviezen met betrekking tot bouwfysica en duurzaamheid, en Galjema voor technisch advies en installaties. Gezamenlijk zal er tot eind juni 2012 aan de ontwikkeling van een integraal en duurzaam Programma van Eisen gewerkt worden. Tevens zullen in het eindrapport adviezen worden gegeven voor de verdeelsleutel voor investerings- en exploitatiekosten, het gebouwconcept uit het oogpunt van functionele eisen, een projectplanning en een uitbreidingsoptie.

Bron: LEVS

Reageer op dit artikel