nieuws

De spagaat van de architect

Geen categorie

Dit keer gaat ons jaarcongres op 9 mei over Architectuur en Onderwijs. Verschillende ontwerpkwesties rondom schoolgebouwen komen aan de orde. Na de lunch vinden parallelsessies plaats waarin diverse aspecten worden belicht. Zo behandelt Dorte Kristensen de vraag hoe kan de architect helpen een toekomst vaste school te maken zonder zich te
verslikken in het (verander)proces.

De spagaat van de architect

 

 

Dorte Kristensen, Atelier PRO, gaat in haar workshop op zoek naar een praktische en
realistische benadering om innovaties met de (organisatie van de) opdrachtgever te
bewerkstelligen. Zij wil met de deelnemers uitzoeken hoe de architect traditie, ervaring en vernieuwing met elkaar in balans brengt. 

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele programma van ons jaarcongres? Kijk dan op onze eventwebsite voor meer informatie. Je kunt je daar ook meteen aanmelden. Het congres vindt plaats in de faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Reageer op dit artikel