nieuws

Britse Building Awards 2012 uitgereikt

Geen categorie

Onlangs zijn in Londen de Britse Building Awards 2012 uitgereikt. AStudio is tijdens het prijzenfestival benoemd tot ‘Best Practice’. Andere belangrijke prijzen gingen naar Stanton Williams voor het beste openbare gebouw en Adam Khan Architects & Max Fordham voor het beste duurzame project.

Britse Building Awards 2012 uitgereikt

AStudio werkt momenteel aan de Raines Foundation School opgeleverd. Stanton Williams kreeg de prijs voor de nieuwe campus van de Kunstacademie in Central Saint Martins, King’s Cross in Londen. Adam Khan en Max Fordham voor het Bezoekerscentrum op het Natuur Reservaat in Preston. Tot beste woningbouwproject is het project van HTA, ZeroC benoemd.

Bekijk de complete lijst en de genomineerden

Reageer op dit artikel