nieuws

Agendatip: Secret Gardens (TENT) en De Geheime Tuin (CBK)

Geen categorie

Vandaag, 5 april opent ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van het CBK Rotterdam de tentoonstelling Secret Gardens. In de expositie zijn nieuwe installaties te zien over de natuur van vijftien Rotterdamse kunstenaars. In het CBK opent gelijktijdig de tentoonstelling De Geheime Tuin.

Agendatip: Secret Gardens (TENT) en De Geheime Tuin (CBK)

 

 

 

Medewerkende kunstenaars aan Secret Gardens zijn: Edward Clydesdale Thomson, Club Donny, Anne van Eck, Wim van Egmond, Diederik Klomberg, Giuseppe Licari, Maurice Meewisse, Johan Meijerink, Olphaert den Otter, Daniele Pario Perra (i.s.m. Loredana Longe en Leo Micali), Yvette Poorter (i.s.m. Donna Akrey en Annika Grill), Schilte & Portielje, Janine Schrijver, Wouter Venema, Marleen van Wijngaarden.

De Geheime Tuin

Speciaal voor deze tentoonstelling maakt Denise Collignon de installatie ‘Secretly Green’ en collectief Dakboerin een eetbare, verticale tuin. Verder zijn er solotentoonstellingen van Netty van Osch, Kaije Feenstra, Denise Collignon en Yvette Poorter.

Meer informatie: CBK Rotterdam

Reageer op dit artikel