nieuws

Zofa Architecten wint ideeënprijsvraag veemarkt Utrecht

Geen categorie

Vorige week is Zofa Architecten met het project ‘More Cowbell’ geselecteerd als winnaar van de ideeënprijsvraag Veemarkt Utrecht. De wedstrijd is bedoeld om opdrachtgevers de mogelijkheden te laten zien als je bouwt met een architect.

Zofa Architecten wint ideeënprijsvraag veemarkt Utrecht

 

 

 

‘Flexibiliteit’ was in de meest ingezonden projecten een constante waardoor duurzaamheid een bredere uitwerking kreeg dan een energieconcept. Er werd nagedacht over de materiaalkeuze die een belangrijke rol speelt bij toekomstige woon- en leefsituaties.

Het winnende project ‘More Cowbell’ van Zofa architecten werd verkozen door zijn energiezuinige en flexibele eigenschappen. Studio-Vy kreeg de tweede plaats met ‘Het Ensemble’.

Reageer op dit artikel