nieuws

Uitslag poll: stadsontwikkeling = projectontwikkeling

Geen categorie

De voormalige Vlaamse bouwmeester bOb Van Reeth heeft zich een debat over de export van de Belgische architectuur uiterst kritisch uitgelaten over de Nederlandse architectuur en stedebouw. Opvallend genoeg zijn de stemmers op onze poll het in groten getale met hem eens.

Uitslag poll: stadsontwikkeling = projectontwikkeling

 

 

 

Van Reeth zei onder meer: “Als een Nederlander een masterplan maakt, eindigt het dikwijls in projectontwikkeling in plaats van stadsontwikkeling. Men plaatst objecten naast elkaar en zegt dan dat dat stedenbouw is.”

Wij vroegen in onze poll van vorige week wie het hiermee eens was. Liefst 90% van de stemmers antwoordde positief: een ongekend groot aantal.

Wie de rest van Van Reeths boude uitspraken wil horen of lezen, kan dat via deze link.

Reageer op dit artikel