nieuws

Renovatie als ontwerpopgave voor onderwijs

Geen categorie

Dit keer gaat ons jaarcongres op 9 mei over Architectuur en Onderwijs. Verschillende ontwerpkwesties rondom schoolgebouwen komen aan de orde. Na de lunch vinden parallelsessies plaats waarin diverse aspecten worden belicht. Zo behandelt Jurriaan van Stigt de vraag hoe onderwijs kan worden ingepast in bestaande gebouwen.

Renovatie als ontwerpopgave voor onderwijs

 

 

Jurriaan van Stigt, LEVS ARCHITECTEN, vindt dat de architect bij uitstek zijn rol als integrale creatieve denker kan vervullen in de vraag hoe het onderwijs van de toekomst kan worden ingepast in bestaande gebouwen.

Aan de hand van een recent project en op basis van de onderwijsvisie en het bestaande gebouw gaat hij tijdens de workshop met de deelnemers brainstormen over de diverse ontwerpthema’s. Het beoogde resultaat is een lijst met do’s en dont’s die je kunt inzetten bij het starten en werken aan een opgave.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele programma van ons jaarcongres? Kijk dan op onze eventwebsite voor meer informatie. Je kunt je daar ook meteen aanmelden. Het congres vindt plaats in de faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Reageer op dit artikel