nieuws

Raad Delft onderzoekt kansen in de Spoorzone

Geen categorie

De Delftse commissie Spoorzone, Verkeer en Ruimte onderzoekt in drie bijeenkomsten de mogelijkheden van de gebiedsontwikkeling in het Spoorzone gebied. Op 20 maart gaat, de tweede bijeenkomst over kansen er in de markt. Hans de Jonge, Carel de Reus en Wim Nieuwenberg houden dan lezingen over dit onderwerp.

Raad Delft onderzoekt kansen in de Spoorzone

 

 

In het huidige gebiedsontwerp van de Spaanse architect Joan Busquets is veel, maar niet alles ingevuld. Door de economische crisis wordt Delft gedwongen met andere ogen naar dit ontwerp te kijken. De commissie wil binnen het ontwerp van architect Busquets graag zien hoe het Spoorzonegebied er, niet voor even, maar voor altijd komt uit te zien. Via de drie bijeenkomsten hoopt de commissie een beeld te krijgen van de definitieve invulling van het gebied binnen de mogelijkheden van het plan-Busquets.

Tot 31 maart kan iedereen bij de gemeenteraad ideeën, voorstellen en plannen voor de gebiedsontwikkeling inleveren bij de gemeenteraad, via griffie@delft.nl

Tijdens de derde bijeenkomst op 24 april staan alle inzenders van deze ideeën centraal, zij kunnen dan hun plannen en ideeën presenteren en toelichten.

Reageer op dit artikel