nieuws

Plannen De Reder in Scheveningen worden concreet

Geen categorie

Komende zaterdag onthult AM het plan De Reder in Scheveningen. Het ontwerp van AWG Architecten komt in de tweede binnenhaven op Scheveningen aan de Dr. Lelykade, de Van Bergenstraat en de Koppelstokstraat.

Plannen De Reder in Scheveningen worden concreet

 

 

 

De Reder bestaat uit 47 drie-, vier en vijf-kamerappartementen, vijf penthouses, negen stadswoningen en commerciële ruimten voor een supermarkt en een parkeergarage. Alle appartementen hebben zicht op de tweede binnenhaven. De hoger gelegen appartementen hebben daarnaast ook zicht op de Noordzee.

De appartementen variëren in grootte van circa 100  tot circa 195 vierkante meter en beschikken over buiten- en/of dakterrassen. In het midden van het gebouw komt een bijzonder binnengebied. Op de begane grond zijn naast de commerciële ruimten tevens algemene ruimten voor de woningen ingepland. Parkeren voor bewoners en bezoekers kan in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw.

Reageer op dit artikel