nieuws

Els van der Plas neemt afscheid van Premsela

Geen categorie

Op 1 augustus 2012 verlaat directeur Els van der Plas Premsela, het Nederlands Instituut voor Design en Mode. Van der Plas blijft totdat de fusie tussen Premsela, het Virtueel Platform en het Nederlands Architectuurinstituut is getekend.

Els van der Plas neemt afscheid van Premsela

 

 

Els van der Plas begon in januari 2011 als directeur van Premsela, die onder haar leiding een medeoprichter werd van de Modekern in Arnhem. Ook zorgde ze voor een tweede TNO onderzoek die de omvang en economische betekenis van design aankaartte. Tijdens haar functie realiseerde ze de fusie tussen Premsela, het NAi en het Virtueel Platform, daarnaast stichtte ze samen met Premsela, het ‘Nationaal Design Archief’, een coördinerende archieftaak.

 

Reageer op dit artikel