nieuws

A10 in handen van RSM

Geen categorie

A10 new European architecture komt per 1 april in handen van RSM. Hans Ibelings, die sinds de opricting in 2004 hoofdredacteur was, treedt terug en wordt opgevolgd door Indira van ’t Klooster.

A10 in handen van RSM

 

Het tijdschrift wordt voortgezet in de traditie van Hans Ibelings, die het tijdschrift met de in juli 2011 overleden vormgever Arjan Groot in 2004 oprichtte en eigenaar was.Hans Ibelings gaat verder als architectuurcriticus en lanceert binnenkort een nieuw podium: The Architecture Observer.
Indira van ’t Klooster is architectuurjournalist voor diverse architectuurvakbladen in binnen en buiten Nederland. Naast A10 blijft ze werkzaam bij Architectuur Lokaal.

Boom uitgevers Amsterdam heeft in 2011 moeten besluiten de activiteiten van het architectuurfonds mee te laten krimpen met de markt. A10 wordt overgedragen aan RSM, Boom blijft zorg dragen voor het bestaande fonds van SUN architecture. Als aandeelhouder van A10 was RSM sinds de oprichting bij het blad betrokken en trad daarbij op als internationale sales- and marketing partner.

Reageer op dit artikel