nieuws

Villa Rotonda van Bedaux de Brouwer wint Reynaers projectprijs

Geen categorie

Villa Rotonda van Bedaux de Brouwer in Goirle is de winnaar van de Reynaers projectprijs. Dat is zojuist bekendgemaakt op GEVEL 2012.

Villa Rotonda van Bedaux de Brouwer wint Reynaers projectprijs

Met de Reynaers Projectprijs worden projecten beloont waar de aluminium systemen van Reynaers mooi in tot hun recht komen. Er werden meer dan 2400 stemmen uitgebracht op de tien door de vakjury genomineerde projecten. Op de site werd zeer positief op het project gereageerd. ‘Een meesterwerk qua design en effectief gebruik van ruimte en licht’ reageerde M.r. Van der molen; en Koen Mulder: ‘Bijzonder mooi project. Word je jaloers van…’ In de Villa Rotonda plaatste D’n boeij Aluminiumbouw de systemen CP155 RAL9007 in de kleur CS68.

De villa

De villa Rotonda volgt het kavel en de (beperkingen van) bestemmingsplan en welstand om er sterk uit te komen, met een bijzondere lay-out en krachtige vormen, zichtlijnen en detaillering.

Reageer op dit artikel