nieuws

Kraaijvanger: nieuwe partners, nieuwe naam

Geen categorie

Architecten Vincent van der Meulen (1982) en Annemiek Bleumink (1979) zijn benoemd tot associate partners bij Kraaijvanger. De benoeming valt samen met de naamswijziging van het Rotterdamse bureau: Kraaijvanger Urbis gaat vanaf 2012 weer verder onder de naam Kraaijvanger.

Kraaijvanger: nieuwe partners, nieuwe naam

 

 

 

 

 

Van der Meulen en Bleumink waren al werkzaam bij Kraaijvanger als projectarchitect. Van der Meulen, die recentelijk door Europe 40 under 40 uitgeroepen werd tot een van de meest veelbelovende jonge architecten van Europa, is onder andere architect van het nieuwe Stadskantoor van Almelo. Bleumink werkt momenteel onder meer aan het project KunstWerk Diepenheim en het Groenhorst College Barneveld. De uitbreiding van het team is tevens aanleiding geweest voor de naamswijziging.

De benoeming van beide jonge architecten markeert tevens het officiële afscheid van architect partner Rob Ligtvoet. Deze kondigde zijn afscheid al eerder aan, maar was afgelopen jaar nog als adviseur aan Kraaijvanger verbonden. Met de recente oplevering van het kantorencomplex voor de Rabobank in Utrecht beëindigt Ligtvoet na een lange en succesvolle carrière zijn werkzaamheden bij Kraaijvanger.

Reageer op dit artikel