nieuws

Consumentensite ‘Architectuur per uur’ gelanceerd

Geen categorie

De Amsterdamse architect Kruunenberg is van mening dat bouwwerkzaamheden in de particuliere sector voor het zelfde geld vaak mooier, beter én duurzamer gerealiseerd kunnen worden. Die stelling is voor hem de motivatie geweest om het initiatief te nemen voor ‘Architectuur per uur’.

Consumentensite ‘Architectuur per uur’ gelanceerd

 

 

Met deze consumentensite wil hij meer particulieren bereiken voor het geven van advies. Daarnaast biedt hij architecten de mogelijkheid kleine opdrachten toch rendabel uit te kunnen voeren.

Via www.architectuurperuur.nl kunnen architecten door particulieren en Verenigingen van Eigenaren worden ingeschakeld voor onder andere het aanvragen van een omgevingsvergunning en het maken van tekeningen.

Reageer op dit artikel