nieuws

Agendatip: solotentoonstelling Wiel Arets

Geen categorie

Wiel Arets heeft een solo-tentoonstelling in de Locus Solus Art Space in Antwerpen. Onder de titel ‘A Wonderful World’ toont Arets met ruimtelijk werk en collages zijn visie op de opkomende mondiale metropool. De expositie is te zien tot 21 januari.

Agendatip: solotentoonstelling Wiel Arets

“We kunnen de wereld anno 2020 begrijpen als een collectieve leefruimte, met individuele steden die functioneren als buurten, elk met hun eigen regionale identiteit. Deze steden zijn vergelijkbaar met metrohaltes; het nieuwe woon-werkverkeer verschilt drastisch met dat van vandaag. Over een paar jaar kunnen we in in enkele uren naar elke stad vliegen. En zo wordt de wereld onze nieuwe metropool. “

 

Wiel Arets: Concrete Clouds (2011) 

Reageer op dit artikel