nieuws

Indelingsvrijheid in de badkamer

Geen categorie

Een nieuwe en zeer praktische toevoeging aan de Axor Starck ShowerCollection, ontworpen door Philippe Starck, is de losse thermostaatmodule.

Indelingsvrijheid in de badkamer

Deze module laat zich, net als de andere producten uit de collectie, op allerlei manieren combineren en inzetten, zowel in de doucheruimte als bij het bad. De losse thermostaatmodule heeft een hoge doorstroomcapaciteit, waardoor hij zeer geschikt is voor gebruik bij grote hoofddouches. 

Het design heeft dezelfde strakke en geometrische lijnen als de andere producten uit de Axor Starck ShowerCollection, zoals de douche-, thermostaat- licht- en speakermodule. De losse thermostaatmodule is de kleinste inbouwthermostaat uit het Hansgrohe en Axor assortiment en heeft daarom zijn eigen bijhorende inbouwdeel. Een aparte stopkraan is altijd nodig en dient te worden bijgesteld. 

www.hansgrohe.nl 

Reageer op dit artikel