nieuws

Agendatip: Hoe ontsnap je aan de crisis?

Geen categorie

Hoe kan je als jonge zelfstandige architect of als ontwerper van je vak leven? Op 9 november organiseren drie jonge architecten een publieke bijeenkomst waar ze op zoek gaan naar nieuwe en slimme manieren om om de waardering te krijgen die zij en andere startende creatieven verdienen. De bijeenkomst komt tot stand door André Günther , Saskia Beer en Erno Langenberg (ELstudioamsterdam) samen met Stichting Nederland Kennisland.

Agendatip: Hoe ontsnap je aan de crisis?

 

 

Het is geen makkelijke opgave om als architect of als ontwerper in deze tijd het hoofd boven water te houden. Met een markt die steeds meer onder druk komt te staan door onbetaalde prijsvragen. Ook pitches en ontwikkelingen zoals crowdsourcing en sociale media nemen steeds meer de plek in van serieus gewaardeerde opdrachten.

Op 9 november wordt op zoek gegaan naar de toekomst van de creatieve maker. De uitkomsten van een paneldiscussie afgewisseld met korte presentaties van initiatieven biedt mogelijk een oplossing.

Moderator:
Martijn Arnoldus (Stichting Nederland Kennisland)

Het panel bestaat uit:
Leo van Loon
Han Michel
Jaspar Roos
Paul Rutten

 

De presentaties zijn van:
Open Coop
Ontwerpwerk
Art Partner
Teun Castelein

De Waardering #0

Woensdag 9 November
Aanvang: 20.00
Toegang: € 2,50

 

Reageer op dit artikel