nieuws

Suzan Wierenga (KAW) is Zakenvrouw van het Noorden 2011

Geen categorie

Mede-eigenaar van KAW architecten en adviseurs Suzan Wierenga is gisteravond verkozen tot Zakenvrouw van het Noorden 2011. De organisator, Women in Business, wil met de verkiezing de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven versterken. Dit jaar stond in het teken van keuzes maken.

Suzan Wierenga (KAW) is Zakenvrouw van het Noorden 2011

 

 

 

 

Wierenga is door de jury vanwege haar boute keuzes gekozen als winnares. De jury noemde Wierenga een “zakenvrouw met lef en visie, die haar nominatie terecht verdiend heeft.”

Suzan Wierenga besloot in 2004, op dertigjarige leeftijd,  25% van de aandelen van KAW te kopen, ondanks een periode van rode cijfers. Als reactie op de onderscheiding, geeft ze aan dat haar beste prestatie is dat haar werknemers trots zijn om bij KAW te mogen werken.

Reageer op dit artikel