nieuws

Nieuw: Design Factory Prize 2011

Geen categorie

In Brabant werken ontwerpers en maakindustrie nauw samen. Maar welke samenwerking sprong er het afgelopen jaar nou echt tussenuit? Met de nieuwe ‘Design Factory Prize’ beloont de provincie Noord-Brabant het meest succesvolle project van 2011. Vijf ontwerpers en bedrijven zonden hun project in en dingen mee naar de prijs, die zaterdag 22 oktober wordt uitgereikt.

Nieuw: Design Factory Prize 2011

De inzenders zijn: Ahrend, De la Roy, Kemo, Phoenix 3D Metaal en Van der Hoorn Buigtechniek. De prijs wordt zaterdag 22 oktober uitgereikt bij de expositie ‘Design Factory’ tijdens Dutch Design Week in Eindhoven. Aan de prijs is een geldbedrag van 5.000 euro verbonden.

deLaRoy
De la Roy

Alle bedrijven exposeren hun projecten bij de expositie ‘Design Factory’ in Hal 4 van het Klokgebouw op Strijp-S. De tentoonstelling is een platform voor de maakindustrie, die er laat zien op welke manier met ontwerpers wordt samengewerkt en welke technieken daarvoor in huis zijn. De expositie is tijdens Dutch Design Week elke dag van 11.00 tot 18.00 uur gratis geopend voor publiek.

Phoenix Phoenix 3D Metaal

 

Reageer op dit artikel