nieuws

Limonadefabriek Streefkerk bereikt ankerplaats

Geen categorie

Drie aan elkaar gekoppelde betonnen bakken zijn nodig om het drijvende restaurant De Limonadefabriek te dragen. Vorige week werd het gevaarte van de bouwplaats naar zijn eindbestemming in Streefkerk gesleept. Architektenburo Roos en Ros is ingeschakeld voor het ontwerp.

Limonadefabriek Streefkerk bereikt ankerplaats

 

De architecten hebben het restaurant voorzien van een kenmerkende twintig meter hoge schoorsteen als knipoog naar de historische steenfabrieken in de uiterwaarden van rivieren.

De nieuwe Limonadefabriek krijgt naast een restaurant, een bistro en een kookstudio ook zes hotelkamers inclusief een superluxe suite met uitzicht over de rivier en de jachthaven. Het ontwerp van Roos en Ros vervangt de oude Limonadefabriek die na tien jaar aan vervanging toe was.

De opening is op 2 november.

 

Reageer op dit artikel