nieuws

Congres Nieuwe energie in bestaande bouw!

Geen categorie

Renovatie naar energiezuinige woningen en kantoren. Dat is waar uw markt de komende jaren ligt! Maar hoe komt u in deze markt? Met welke maatregelen en programma’s moet u rekening houden of kunt u van profiteren?

Congres Nieuwe energie in bestaande bouw!

Tijdens het congres Nieuwe energie in bestaande bouw!krijgt u de praktische handvatten en het juiste netwerk voor deze business case.Een goed praktijkvoorbeeld is het nieuwe Energiefonds Overijssel van maar liefst 250 miljoen euro. Dit programma faciliteert een grootschalige duurzame renovatie van huurwoningen. Deze regionale en andere landelijke initiatieven worden aan u gepresenteerd tijdens dit congres op 11-11-11 in Zwolle. De Gedeputeerde van Overijssel nodigt u graag uit via dit filmpje.

Wilt u ook actief werk maken van duurzame renovatie in Overijssel en daarbuiten? Schrijf u dan NU in voor de dag op 11-11-11 in Zwolle. U ontmoet een topnetwerk van ruim 400 deelnemers vanuit de overheid, bouw en vastgoed. U investering is als abonnee van deze nieuwsbrief geen € 395 maar slechts € 295 voor de gehele dag.Schrijf u hier in met actiecode SDU22 en profiteer van deze abonnee-korting.

 duo
Marlies van Wijhe en Theo Rietkerk

Sprekers op dit congres onder andere: Wouke van Scherrenburg (dagvoorzitter), Zakenvrouw van het jaar 2010: Marlies van Wijhe, gedeputeerde van Overijssel: Theo Rietkerk, Directeur UNETO-VNI: Titia Siertsma, Directeur Unica: Laurens de Lange en Directeur DGBC: Stefan van Uffelen.

Reageer op dit artikel